Wat Bieden We Je Allemaal Aan?

 
Normale prijs
Tijdelijke actieprijs
Complete gids "Je Hond Opvoeden"
€49,95
€39,95
Bonusrapport 1: Breinprikkels voor je hond
€4,95
GRATIS
Bonusrapport 2: Introductie van de klikkertraining
€6,95
GRATIS
Bonusrapport 3: Recepten voor honden + Wat je hond wel en niet mag eten
€6,95
GRATIS
Bonusrapport 4: Weertips voor jou en je hond
€4,95
GRATIS
Snelle Beslissers Bonus: 9 Bonusartikelen
€11,95
GRATIS
Snelle verzending en verpakkingskosten
(Voor 15:00 uur betaald >> morgen geleverd)
€4,95 GRATIS
     
Totaal: €90,65 €39,95Ik geef nu mijn bestelling door en geniet van de tijdelijke lanceringprijs van €39,95.

Ik begrijp dat ik enkel hier en nu verzekerd ben van de extra bonusrapporten. De kans bestaat dat deze rapporten in de toekomst afzonderlijk verkocht worden. Daarom geef ik direct mijn bestelling door en ontvang deze waardevolle rapporten helemaal gratis.

Ik betaal éénmalig €39,95 (enkel vandaag inclusief verzendingskosten)

 


71% voegt dit aan de bestelling toe:

Je hebt een puppy in huis gehaald ... proficiat, maar er is nu wel wat werk aan de winkel. In uw ogen is het een hummeltje dat nog niets snapt. Een vertederend hoopje ronddartelende energie, dat de wereld als één grote speeltuin ziet. Toch kan dit hondje al heel veel leren, of beter nog : hij moet heel veel leren !  Het gaat er alleen om, om hem alles spelenderwijs duidelijk te maken, en u zult merken hoe leuk u en uw hondje het zullen vinden.
Waarom is het nu belangrijk dat uw pup bepaalde commando's leert ? Hier is maar één goeie reden voor : het aanleren van goede gewoonten. Het aanleren van goede gewoonten is in feite net zo makkelijk aan te leren als slechte gewoonten. In beide gevallen is het achteraf echter heel moeilijk om een bepaald gewoontegedrag te doorbreken. Het blijkt dat de bevelen die uw jonge hond al op zeer jeugdige leeftijd leert, op volwassen leeftijd vrijwel klakkeloos worden opgenomen. Maar hoe pakt u dit juist aan? Dat en nog vele andere dingen leert u in de speciale gids: "Puppytraining, de snelweg naar succes" (133 bedrukte pagina's)

Enkele gouden regels die in "Puppytraining, de snelweg naar succes" aan je puppy aangeleerd worden:

 • voedsel af laten nemen
 • laten borstelen, aaien of betasten
 • volgen aan de lijn
 • zitten op bevel
 • liggen op bevel
 • 'af' en 'blijf'.

Maar "Puppytraining, de snelweg naar succes" gaat verder. Ook de volgende dingen worden je aangeleerd:

 • Laat je pup alleen thuis zonder je zorgen te maken over wat er met je meubels zal gebeuren als je weg bent.
 • Sta je pup toe om jou 's nachts te beschermen in plaats van hem in een 'veilige' kamer op te sluiten.  
 • Hoe je jouw pup op een makkelijke manier kan trainen met een bench en hem van het begin af aan de regels duidelijk kan maken... inclusief het schema dat je zou moeten gebruiken.
 • Hoe je van bij het begin de regels kan uitzetten om je huis plasvrij te houden.
 • Maak deze vitale fout niet wanneer hij aan het blaffen is of je krijgt ongetwijfeld enkele lastige telefoontjes van de buren...
 • Hoe je je pup kan trainen om te gaan ZITTEN op commando... op enkele dagen tijd... of zelfs op enkele uren. Dit kan ooit zelfs zijn leven redden.
 • Hoe je de 'roedelmentaliteit' in jouw voordeel kan gebruiken en jezelf aan het hoofd van de groep kan plaatsen. Dit helpt bij verschillende activiteiten, zoals slapen, eten of zelfs een wandeling maken. JIJ zal jezelf met opzet tot alfahond kronen. En vanaf deze dag zal je pup naar jou opkijken voor steun en leiderschap.
 • Hoe je de leiband kan gebruiken om te helpen bij zindelijkheidstraining. Nee, niet door eenvoudigweg met je hond te gaan wandelen.
 • Waarom je jouw pup NOOIT zijn zin mag geven... Tenminste niet in het begin.
 • De grootste fout die baasjes maken tijdens het spelen met hun pups.
 • Waarom je je pup nooit mag slaan en de gevolgen als je deze waarschuwing niet in acht neemt.
 • De perfecte tijden om je pup eten te geven en wat enkele minuten na de maaltijd zou moeten volgen. Wees hier klaar voor.
 • De succesvolle manier waarop politiehonden worden getraind om te stoppen met blaffen op commando.
 • Wanneer je je pup moet vaccineren en welke vaccins hij nodig heeft.
 • ... en veel, veel meer!

De normale prijs voor dit alles bedraagt €29,95. Maar als ik dit nu toevoeg, ontvang ik deze voor slechts €19,95

(ik begrijp dat ik deze puppy-gids enkel hier en nu kan toevoegen. Indien ik nu besluit om deze niet toe te voegen, kan ik deze NOOIT meer verkrijgen)

Vink het vinkje aan als je de gids "Puppytraining, de snelweg naar succes" wil toevoegen

Geniet van dit tijdelijk extra aanbod.
Voeg “EHBO voor honden - Tips voor een gezonde hond” toe aan je bestelling:

Een ongeluk is snel gebeurd en dat geldt natuurlijk ook voor jouw hond. In deze uitgebreide gids vind je tips voor de eerste hulp die je je viervoeter kan bieden. Daarnaast wordt er ook stil gestaan bij het lichaam van de hond in al zijn facetten. Maar in de gids zijn ook talrijke extra tips opgenomen die de gezondheid van je hond ten goede komen.

Honden kunnen niet aangeven waar ze pijn hebben. Hoewel ze kunnen janken, verkiezen de meeste honden toch om stil en gelaten te zijn als ze ziek zijn of pijn hebben.

Omgaan met en het achterhalen van gezondheidsproblemen bij honden is voor de meeste hondenbaasjes een echte uitdaging. Maar dat hoeft zo niet te zijn...

Als het op gezondheidszorg aankomt, is er geen enkel excuus om totaal onvoorbereid te zijn.

Je kan dagelijks de dingen doen om de meeste problemen te voorkomen of te vermijden. Daarvoor deze gids.

Ken je dat gevoel van onmacht? Wanneer je hond pijn heeft? En jij er niets aan kan doen? Dat is exact het gevoel wat je met deze gids nooit meer gaat hebben.

333 bladzijden waarin uitgelegd wordt wat je moet doen bij wonden, ongelukken, problemen met oren, ogen, constipatie etc....

Geniet vandaag nog van de tijdelijke lanceringsprijs.

Deze gids zal je leren...

 • hoe je moet omgaan met maagaandoeningen die braken en diarree veroorzaken. Of maagaandoeningen die er voor zorgen dat jouw hond geen eetlust heeft.
 • waarom je niet hoeft te panikeren als er bloed in de uitwerpselen van jouw hond zit maar waarom je TOCH moet handelen!
 • hoe je moet reageren bij wormen, en wat je moet doen als de medicatie meer kwaad dan goed doet.
 • wanneer hoest alleen maar een hoest is, en wanneer het een reden is om je hierover zorgen te maken.
 • wat het kop tot staart onderzoek van honden inhoudt, hoe je het juist moet uitvoeren en waarom je er niet zonder kan.
 • hoe je grondig en met zekerheid de oorzaken van VERLAMMING EN STROMPELEN kan bepalen, of je nu te maken hebt met een oudere hond of met een energieke puppy.
 • de BESTE MANIER om te vermijden dat jouw hond aan open wonden likt om zo ook te voorkomen dat deze erger worden - de manier die eigenlijk de voorkeur geniet.
 • hoe je bepaalde signalen kan oppikken en een uitstekende lezer van LICHAAMSTAAL kan worden - je zal niet alleen potentiële problemen vaststellen maar je zal ook verbaasd zijn over hoeveel tekens je hebt gemist.
 • hoe je SUBTIELE VERANDERINGEN in het gedrag van je hond kan vaststellen net als elementaire fysieke wijzigingen die erop wijzen dat jouw HOND ZICH NIET GOED VOELT.
 • waarom zoveel aandoeningen bij bejaarde honden, die beschouwd worden als een onderdeel van het normale verouderingsproces, in feite behandelbare aandoeningen zijn – het zal je verbazen dat in de meeste gevallen honden zich niet moeten GEDRAGEN als een oude hond juist omdat ze OUD worden!
 • wat er ECHT in het eten van jouw hond zit en waarom zelfs een kleine verandering in de voeding de levensduur en het algemeen welzijn van jouw hond drastisch verbetert.
 • TIPS UIT DE TOP TIEN voor snel, gemakkelijk en effectief borstelen en verzorgen - geloof me, de gezondheid van de huid en vacht houdt meer in dan cosmetica.
 • Het ENIGE waar een gelukkige en gezonde hond niet zonder kan - en hoeveel ervan teveel is.
 • ... En nog veel meer!

Om te bewijzen dat we 100% achter de richtlijnen in de gids staan, bieden wij je opnieuw een ongeziene garantie aan.

Wanneer je niet tevreden bent over dit boek. Om welke reden dan ook. Dan stuur je ons de gids terug en je krijgt je geld tot op de laatste eurocent terugbetaald. Zonder vertraging en zonder excuses. Zo simpel is het!

Oh ja, het maakt niet uit wanneer je de gids terugzendt. Binnen de 60 dagen of na een 2 jaren, de garantie blijft!

Bovendien is de verzending gratis!

Geniet vandaag nog van de tijdelijke lanceringsprijs.

De normale prijs voor dit alles bedraagt €39,95. Maar als ik dit nu toevoeg, ontvang ik deze voor slechts €29,95

(ik begrijp dat ik deze EHBO voor honden-gids enkel hier en nu aan deze prijs kan toevoegen. Indien ik nu besluit om deze niet toe te voegen, kan ik deze NOOIT meer aan deze prijs verkrijgen)

Vink het vinkje aan als je de gids "EHBO voor honden - Tips voor een gezonde hond" wil toevoegen

Powered by Olark